Een update voor de kast

Af en toe moet je je stijl eens even onderhanden nemen. Misschien draag jij al jaren dezelfde kledingstukken of dezelfde kleuren, dan is het nu wel eens tijd voor iets nieuws. Niet alleen geef je daarmee je kledingkast een opfrisbeurt, het kan ook een oppepper zijn voor jezelf, bijvoorbeeld voor je zelfvertrouwen. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Wat is jouw stijl?

Wanneer je nieuwe kleding gaat kopen, zul je al snel merken dat je steeds voor hetzelfde gaat. Dat is makkelijk en comfortabel. Maar op die manier verander je natuurlijk nooit de inhoud van je kledingkast. Daarom moet je bepalen wat jouw kledingstijl fijn en prettig maakt en wat er ook wel eens anders mag. Op die manier kun je voorzichtig kijken naar nieuwe stijlen zonder dat je jouw oude stijl, waar jij je zo prettig in voelt, compleet overboord gegooid.

Voor de gewone dag

Zo zul je items nodig hebben voor de gewone dag, bijvoorbeeld voor op het werk. Denk aan verschillende soorten broeken lang en kort en ook aan shirts en overhemden. Misschien vind jij het wel mooi om voor neutralere tinten te gaan die een klassiek uiterlijk aan jouw outfit geven. Of hou je meer van printjes en kleuren en wil je juist dat meer laten zien.

En als we uitgaan

En zoals we kleding hebben voor de gewone dag, hebben we ook kleding voor 's avonds. Niet altijd dragen we dan hetzelfde. Soms gaan we dan voor een iets meer gekleed uiterlijk, bijvoorbeeld als we uiteten gaan of een feestje bezoeken. Kijk ook wat jou wat dit betreft kenmerkt en hoe je jouw nacht stijl kan uitbreiden als het om kleding gaat.

Verwen jezelf met iets moois

Je mag jezelf uiteraard ook wel eens met iets moois verwennen, als toevoeging op je kledingkast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie tas of Nubikk heren schoenen. Vooral deze schoenen zijn enorm comfortabel en zien er ook nog eens enorm heel erg stijlvol uit kijk naar de op de website van Van Arendonk voor de Nubikk schoenen van dit seizoen.

Schoon en geordend

En als je alles dan in huis hebt gehaald, dan helpt het wel als je je kledingkast ook een beetje geordend houdt. Niet alleen gaat je kleding zo langer mee, het nodigt ook meer uit om er iets uit te pakken. De verzorging van je spullen draagt bij aan de verzorging van jezelf. Het is een cliché maar waar: een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. En een gekreukeld overhemd staat bij niemand charmant.

Related Posts